Welkom op de website van North Sea Symphony Orchestra

Description: Description: Description: Description: Description: china mannetje

Op deze website kunnen leden en andere geďnteresseerden informatie vinden over de concertreis die het projectorkest North Sea Symphony Orchestra in oktober 2011, op uitnodiging van de Chinese overheid, door China zal maken.

 

Het projectorkest North Sea Symphony Orchestra is samengesteld uit drie bestaande orkesten: het Bataafs Symfonie Orkest, HSSO Valerius en Tollens Ensemble, en wordt aangevuld met enkele projectleden. Het samengaan van de orkesten kwam in oktober 2010 tot stand nadat het BSO een uitnodiging ontving van het Ministerie van Cultuur van de provincie Jiangsu om een tournee te maken door Shanghai en omgeving. Momenteel wordt de concertreis in samenwerking met S&L Cultural Exchange Centre voorbereid en kan de voortgang gevolgd worden op deze website.

 

Kijk in de verschillende submenu’s voor informatie over de bestemmingen die we zullen bezoeken. Onder het kopje praktische informatie vind je zaken die te maken hebben met de organisatie van onze reis, zoals vluchtinformatie, vaccinaties, betalingen en visa. Houd ten slotte de agenda goed in de gaten, want hierop zullen alle data en tijden staan die van belang zijn met betrekking tot onze reis, zoals repetitieschema’s, sponsoracties en informatiebijeenkomsten.

 

 

Kortom: kijk regelmatig op onze website!