Het North Sea Symphony Orchestra wordt gesponsord door:

Wilt u ook sponsor worden van het NSSO lees dan bijgaande informatie: Sponsoring bedrijven
en meld het aan Gerdi Hartgerink via: northseasymphonyorchestra@gmail.com

    

Spectrum ProductionsSpectrum productions organiseert en ondersteunt verschillende evenementen met een culturele inslag op freelance basis. Cultuur werkt op het gevoel en spreekt emoties aan. Met elkaar cultuur beleven geeft een gevoel van verbondenheid waaruit veel positieve energie vrijkomt. Samen musiceren en dit ten gehore brengen, met kleuren en materialen sfeer creëren, van een voorstelling of concert genieten. Het is allemaal cultuur waar we trots op mogen zijn. Ook festival ondersteuning kunt u aan Spectrum productions overlaten. De evenementen zijn heel verschillend maar hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt: de zeer persoonlijke benadering. Met een positief gevoel streven naar een goed (financieel) rendement voor alle partijen. Bent u op zoek naar een producer met passie? Neem gerust contact op met Wendy Gieben!

Bereikbaar via: http://www.spectrumproductions.nl/wendy@spectrumproductions.nl en +31 (0)6 49668518

 

 

BAB Zonwering

 

 

BAB zonwering is in bijna 40 jaar tijd uitgegroeid tot de specialist in markiezen, zonwering en rolluiken. In ons ruime assortiment vindt u alle denkbare soorten zonwering, zowel voor binnen als voor buiten. Ons vakkundig personeel kan u adviseren en weet een passende oplossing voor vrijwel iedere situatie.

 

In onze werkplaats, een oud visnetten boethuis in hartje Scheveningen, maken wij nog ouderwets mooie markiezen. Alles op maat en naar uw wens. Ons naaiatelier ligt vol met doek in vele kleuren en dessins.

 

Ook voor alle overige zonwering, zoals knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en vele soorten binnenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ons vriendelijke en betrouwbare montageteam zorgt ervoor dat uw zonwering op de juiste manier gemonteerd wordt.

 

U kunt ons bellen voor een vrijblijvende prijsopgave of een meetafspraak binnen onze regio.

 

Telefoon: 070 – 350 20 88

 

Email: northsea@babzonwering.nl

 

Website: www.babzonwering.nl

 

 

      

ZIJN WIE JE BENT

 

Silvia Romijn

Bereikbaar via: www.essisme.nl of info@essisme.nl 

 

Bharosa

Bharosa praktijk voor Ayurvedische natuurgeneeskunde.

Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Het is gebaseerd op harmonie tussen lichaam en geest. Ayurveda betekent letterlijk: kennis van het leven.Volgens de Ayurveda is gezondheid niet alleen de afwezigheid van ziekten, maar het totale welzijn van de mens. Daardoor kan deze optimaal functioneren, zowel lichamelijk als geestelijk. Ayurveda is in 1977 door de World Health Organisation officieel als geneeswijze erkend.
In Ayurveda neemt massage een zeer belangrijke plaats in. Kenmerkend hierbij is dat wordt uitgegaan van de elementenleer, volgens welke ieder mens een eigen constitutie heeft. Ayurveda probeert daar waar de elementen uit balans zijn geraakt deze te herstellen of ervoor te zorgen dat deze balans blijft bestaan. Bij deze massage wordt al eeuwenlang een techniek toegepast om lichaam en geest tot diepe ontspanning te brengen. Hierdoor wordt de stofwisseling geactiveerd en worden afvalstoffen sneller en effectiever door het lichaam afgevoerd. Er wordt bij de massage gebruik gemaakt van warme biologische olie verrijkt met diverse therapeutische kruiden, afgestemd op de eigen constitutie. Een heerlijke ontspanning!

Neem voor meer informatie en/ of een afspraak contact op met:
Bharosa - Paul Gieben
Sportlaan 986 - 2566 NE Den Haag
070 3625584 - 06 13245490 - pgieben@xs4all.nl

 

Katharina Meierott Vioolbouw

 

 

Katharina Meierott is opgegroeid in een familie van musici, speelt sinds haar kinderjaren cello, heeft een gedegen opleiding en meer dan 20 jaar ervaring. Dat maakt haar tot een veelgevraagd en gewaardeerd vioolbouwster.

 

Katharina bouwt niet alleen nieuwe instrumenten, u kunt ook bij haar terecht voor het huren of kopen van kwalitatieve violen, alten en cello’s en toebehoren.

 

Heeft u een instrument dat u wilt laten repareren of restaureren?

Katharina heeft oog voor detail en streeft naar perfectie in haar werk. Om een hoge kwaliteit te blijven leveren bezoekt ze regelmatig een cursus in Engeland. Hier wisselen collega’s uit  de hele wereld ervaringen en informatie uit. Zo blijft zij op de hoogte van de nieuwste technieken.

 

Zoekt u een instrument of heeft u een reparatie, bel wel even van te voren voor het maken van een afspraak. Voor vragen kunt u ook een e-mail sturen mailto:info@meierott.nl.

 

Tel: 070-4271376

 

Website: www.meierott.nl

 

WANT WORTEL WERK           

 

WANT WORTEL WERK           

Bedrijfs Advies                                             
Milieu- & veiligheidszorg                            

Risico Management                       

contact@wantwortelwerk.nl  

HOFSTEDE

OPTIEK

 

 

           

 

In de mooiste winkelstraat van Den Haag, de Hoogstraat,

vindt u Hofstede Optiek.

Dit gerenommeerde optiekbedrijf, sinds 1903, brengt brilmonturen van alle grote modehuizen. Het oogstrelend interieur en de vakkundige oogzorg bieden de ideale synergie voor het aanmeten van een nieuwe bril. Tevens beschikt Hofstede Optiek over een zeer groot assortiment zonnebrillen, waaronder de exclusieve collecties van Cartier, Chanel en Prada

 

Hofstede Optiek

Hoogstraat 37

2513 AP Den Haag

T. 070 - 346 16 81

www.hofstede-optiek.nl

 

 

VSB

komPLOT

 

komPLOT is een reprografisch servicebedrijf voor iedereen die via informatie op papier met zijn of haar opdrachtgevers communiceert.

 

 

Aert van Nesstraat 45 |  3012 CA Rotterdam  
http://www.welkomplot.nl  >  T 010 - 281 01 34
http://www.web4plot.nl  >  T 0900 - 999 333 1

 

 

 

Sponsoring

Weet je sponsors? Heb je zelf een eigen bedrijf en zou je willen sponsoren? Meld het aan Gerdi Hartgerink via  northseasymphonyorchestra@gmail.com