NSSO geeft schoolconcert op 14 oktober 2020

In voorbereiding op de tournee naar Portugal, waar we van 21 tot en met 25 oktober 2020 twee concerten zullen geven, wordt op woensdagavond 14 oktober in het ISW Gasthuislaan in ’s-Gravenzande een schoolconcert gegeven.

Door het North Sea Symphony Orchestra wordt in samenwerking met de docenten Muziek en CKV, leerlingen van het ISW en studenten slagwerk van Codarts Rotterdam een bijdrage geleverd aan de muzikaal culturele ontwikkeling van de leerlingen van het ISW.

In de klassen wordt aandacht besteed aan de te spelen werken en worden de leerlingen goed voorbereid op hetgeen zij gaan horen.

Het is voor veel leerlingen een prachtige kans in aanraking te komen met klassieke muziek die normaal gesproken buiten hun belevingswereld ligt.

Naast de leerlingen van het ISW zullen ook ouders en andere belangstellenden aanwezig zijn.

Share